Blueswedstrijd Blauwe Schuit voor Stichting ALS

WINSUM

Evenals vorig jaar houdt de Stichting Groninger ALSdag een bluesfestival, dit keer in de gemeente Middelstum. Het heeft zaterdag 11 februari 2017 plaats in zalencentrum Vita Nova in Middelstum.

De inkomsten van dit festival en de voorrondes komen geheel ten goede aan de Stichting ALS. Voorafgaand aan het Bluesfestival worden in de Blauwe Schuit in Winsum een aantal voorrondes gehouden in de vorm van een blueswedstrijd. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zijn de voorlopige data voor de voorrondes 8 oktober, 5 november, 3 december in 2016 en 14 januari in 2017.

Op genoemde data komen drie bands spelen en aan het eind van de avond beslist het publiek welke band doorgaat om op 11 februari 2017 te gaan spelen in het voorprogramma van Lou Leeuw & Bluescowboys, aangevuld met Hans van Lier als gastgitarist.

Aanmelden met je band kan kan via aanmeldengroningeralsdag@gmail.com. Meer informatie is te vinden op: www.groningeralsdag.nl.


Auteur

Redacteur