N33  Siddeburen-Veendam vrijdag 8 juli afgesloten

Siddeburen

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 8 juli 19.00 uur tot maandag 11 juli 06.00 uur diverse werkzaamheden uit op de N33 tussen Veendam en Noordbroek.

De N33 is in beide richtingen voor het verkeer afgesloten tussen Veendam en Siddeburen. Ter plaatse geldt voor het verkeer een verlaagde maximumsnelheid van 70 kilometer per uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd van ongeveer 20 minuten. Gele borden geven de omleidingsroute aan. Het betreft schadeherstel en regulier onderhoud, zoals reiniging, maaien, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker. Voordat je gaat vertrekken even je route checken op: www.rws.nl/werkzaamheden.

Auteur

Bram Noordhuis