a:0:{}

Delfzijl

De CSG Winsum heeft de namen van de geslaagden van het eerste tijdvak bekend gemaakt. Hieronder de geslaagden. Namens de redactie gefeliciteerd.

Diegenen die nog eindexamen moeten doen wensen wij veel succes. Diegenen die niet geslaagd zijn willen wij langs deze weg graag een hart onder de riem steken.

Vmbo-economie:

Laura Bos, Robin Martini, Jhon Volders (allen Bedum), Marco Boersma, Lotte Braaksma (beiden Leens), Bouke Bolt (Sauwerd), Daniël van Dijk (Uithuizen), Niels Buijs, Philine Looijé (beiden Ulrum), Inez Lukje (Warffum), Erin de Jonge (Wehe-Den Hoorn), Kirsten van Dorp (Wetsinge), Bas Blom, Wietse Bok, Klaas Froma, Jaap-Peter Leugs, Michelle Poelma, Thijs Pomper, Benjamin Sprott, Dionne Tromp, Nick van der Velde (allen Winsum GN).

Vmbo-landbouw:

Tim Bouwes (Sint Annen).

Vmbo-techniek:

Hessel Bulthuis, Jeroen Mesken (beiden Baflo), Joost Damstra, Tim de Wilde (beiden Rasquert), Damian Moorlag (Roodeschool), Emiel Mennes (Wehe-Den Hoorn), Ricardo Heitman, Daniël Hindriks (allen Winsum GN).

Vmbo-zorg en welzijn:

Marjolein Carmio, Sylvia Straalman (beiden Baflo), Thijs van Dijken, Kevin Elsinga, Mark Kruizinga, Maureen Pettinga, Manon Schotanus, Jesse Terra (allen Bedum), Nienke Rispens Eenrum, Annemarie Jansma Middelstum, Deborah Bakker, Anna van Dijk, Roos Riepma (allen Uithuizen), Marie Lies Ravensbergen (Uithuizermeeden), Cynthia Kampstra (Wehe-Den Hoorn), Lisa Brouwer, Megan van Empel, Marijke den Hollander, Naomi Lam, Bente Vosjan (allen Winsum GN).


Auteur

Redacteur