Voorverkoop Bierummer Schuurfeest op 25 juni van start

Bierum

Het bestuur van het Bierummer Schuurfeest is bijna klaar voor de 15e editie van het jaarlijks terugkerend evenement in dit dorp. Dit jaar vindt het feest plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 september op de vertrouwde locatie aan de Bredeweg.

Het bestuur is zeer verheugd dat ze dit jaar Di-Rect hebben weten te boeken voor 2 september. Het voorprogramma die avond wordt verzorgd door The Brahms. Deze Utrechtse band is in 2014 begonnen. Hun debuut-EP is op 3 maart vorig jaar verschenen waarbij ze met de plaat ‘Golden’ onder andere een 3FM Megahit scoorden. Zaterdag 3 september staan optredens van Frans Duijts en The Dirty Daddies op de rol. Deze band heeft vorig jaar bewezen in staat te zijn de feesttent volledig op zijn kop te kunnen zetten. De voorverkoop voor het Bierummer Schuurfeest gaat op 25 juni van start bij kwekerij J. Vos in Losdorp. In de voorverkoop zijn combikaarten te koop voor 20 euro. Afzonderlijke kaarten voor zowel de vrijdag als de zaterdag kosten 12,50 euro. Voor meer informatie www.bierummerschuurfeest.nl.

Auteur

Arjan Brondijk