6e Amasus Damster Jeugdtoernooi

APPINGEDAM

De zesde editie van het Amasus Damster Jeugdtoernooi vindt 3 en 4 juni plaats in Appingedam.

In twee dagen maken 125 ploegen hun opwachting, verdeeld over alle leeftijdscategorieën. Op de vrijdagavond zal de oudste jeugd, de A- en B-junioren zijn opwachting maken vanaf 18.30 uur. Tevens is er voor het eerst een meisjes D-poule. Op zaterdag om 09.00 uur beginnen de allerkleinsten. Met 10 poules van ieder 6 teams zal het een drukte van belang worden bij deze F- en E-pupillen. Hierna volgen op 13.00 uur de D- en C-junioren. Zoals de laatste jaren gebruikelijk neemt de voetbalschool FC Olti uit Kosovo ook weer deel met een aantal teams, komt er een F-pupillen team uit Heerjansdam en wordt er deelgenomen door een E-pupillen team van Kids United. Het gehele programma is terug te vinden op: www.damsterjeugdtoernooi.nl. Dankzij de hoofdsponsor, de poule-sponsoren en de gemeente Appingedam is het gelukt de deelname en toegang gratis te houden. Op zaterdagmorgen er een schminkster aanwezig om de kinderen (gratis) te voorzien van mooie gezichtjes.

Auteur

admin