Foppe de Haan en Evert ten Napel verzorgen vanBeresteynlezing

Veendam

Foppe de Haan en Evert ten Napel verzorgen samen de vanBeresteynlezing in Veendam op dinsdag 10 mei.

De lezing begint om 20.00 uur en kaarten kosten 12,50 euro per stuk, te verkrijgen de theaterkassa (maaandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur). Reserveren kan via vanberesteyn@veendam.nl of 0598 634566. Foppe de Haan is een uniek mens omdat hij op een ingetogen en onopvallende manier mensen weet te bewegen om het beste in zichzelf naar boven te halen, waardoor een team beter presteert. Zijn werkwijze, motivatie en leiderschap weet hij nauwgezet met enthousiasme en aansprekende voorbeelden onder woorden te brengen, zodat een ander er ook iets van op kan steken. Evert ten Napel staat als sportverslaggever en voetbalcommentator bekend als een man die de taal van het volk spreekt. In ruim 25 jaar Studio Sport heeft hij vele unieke momenten van dichtbij meegemaakt. De eerste Elfstedentocht overwinning van Evert van Benthem in 1985, het Heizeldrama bij Liverpool tegen ­Juventus en het WK in 1978 in Argentinië waar hij als radiocommentator bij aanwezig was.

Auteur

Arjan Brondijk