Koningsdag Delfzijl met grootste vrijmarkt

Delfzijl

   Tijdens de tweede editie van Koningsdag zal het als vanouds bruisen van de activiteiten in Delfzijl.

Het Oranjecomité heeft  heeft het doel om Koningsdag in Delfzijl nog grootser en uitbundiger te vieren dan in voorgaande jaren. Koningsdag Delfzijl betekent niet alleen veel oranje en veel gezelligheid, maar ook de grootste vrijmarkt van het Noorden, in de winkelstraten. Heeft u nog oude spullen op zolder, of staat uw garage vol met handelswaar die voor een mooi bedrag weg mag, dan is de vrijmarkt van Delfzijl dé plek waar u moet zijn.  Rondom de markt is er veel muzikaal vertier en activiteiten voor jong en oud Naast de vrijmarkt is de interculturele markt ook groter dan voorgaande jaren en zal er dit jaar voor het eerst een streekmarkt plaats vinden.

Auteur

Bram Noordhuis