Di-Rect opent DelfSail met concert in Eemshaven

Eemshaven

De Nederlandse topband Di-Rect opent DelfSail op 29 juni met een uniek avondconcert in de Eemshaven.

Met dit optreden trapt DelfSail samen met de gemeente Eemsmond officieel het 5-daagse nautische evenement af. Di-rect is met zeven albums, diverse Top10 hits, talloze awards en meer dan 1500 live shows in binnen- en buitenland met recht een blijvertje te noemen. Op woensdagmiddag organiseren de gemeente Eemsmond, Groningen Seaports en Bedrijfsleven Eemshaven (BBE) diverse activiteiten te ere van DelfSail in de Eemshaven. Op diezelfde dag zullen de eerste Tall Ships de Eemhaven druppelsgewijs binnenvaren. De Tall Ships varen een dag later in colonne naar de haven van Delfzijl waar ze gezamenlijk het prachtige spektakel Sail-In vormen. Zowel het concert van Di-Rect als de activiteiten op de woensdagmiddag, zijn vrij toegankelijk voor publiek.  

Auteur

Bram Noordhuis