Centrum Veilig Wonen met mobiel kantoor op pad

Appingedam

Centrum Veilig Wonen (CVW) start vanaf 11 april met mobiele dienstverlening, middels een kantoor op wielen.

Het mobiele kantoor staat eens per twee weken op vaste momenten op vaste plekken in de regio. CVW verlaagt hierdoor de drempel voor inwoners en biedt hen de mogelijkheid om dicht bij huis gebruik te maken van haar dienstverlening. Bewoners die naar het mobiele kantoor gaan, kunnen een schademelding doen en de medewerkers kunnen dossiers online raadplegen. Daarnaast kunnen de medewerkers in het mobiele kantoor vragen beantwoorden over schadeafhandeling en het versterken van woningen en gebouwen. Zij zijn altijd op de hoogte van versterkingsprojecten in de buurt. Indien gewenst, worden er vervolgafspraken gemaakt. Het schema is te vinden op:  www.centrumveiligwonen.nl.    

Auteur

Bram Noordhuis