Springtime en Dorpsbelangen samen in Week van Oranje

Ten Boer

Stichting Springtime Ten Boer heeft voor 2016 een nieuwe partner gevonden voor zijn traditionele feestweek. In de week van Koningsdag worden vanaf  dinsdag 26 april in samenwerking met de Vereniging Dorpsbelangen Ten Boer een groot aantal feestelijkheden gehouden.

De jarenlange wens van Dorpsbelangen om een uitgebreid programma voor Koningsdag te kunnen aanbieden wordt door de aanwezigheid van een feesttent mogelijk gemaakt. Ook Springtime ziet veel voordelen in deze vorm van samenwerking omdat de tent efficiënt kan worden ingezet. Op dinsdag 26 april is er tijdens Koningsnacht voor de eerste keer een avondvullend programma met feestelijke live-muziek en een drive-in-show. Op Koningsdag biedt de activiteitencommissie van Dorpsbelangen de oranje-vrijmarkt met een vossenjacht, een springkussen, levend voetbal, een warenmarkt, hip-hop demonstraties en een 80/90-jaren disco. Ook op deze dag is alles gratis toegankelijk. Voor de dagen daarna worden door Springtime nog allerlei activiteiten aangeboden zoals op vrijdag een seniorenmiddag met een mode-show.  Zaterdag 30 april staat in het teken van Spinning tegen MS in samenwerking met ToBeJong. Het programma is te vinden op: www.springtimetenboer.nl.    

Auteur

Bram Noordhuis