Informatiebijeenkomst vrijwilligers DelfSail

Delfzijl

DelfSail  houdt  op donderdag 25 februari om 19.00 uur in de Evenementenhal een informatie-/wervingsbijeenkomst voor iedereen die serieus geïnteresseerd is om vrijwilliger te worden.

De organisatie van DelfSail bestaat uit commissies die allemaal een eigen taak hebben. Elke commissie voert die taak uit met hulp van vrijwilligers. Tijdens deze avond vertellen de commissies wat voor werk een vrijwilliger kan doen. Dat kan van alles zijn, van hekkensjouwer tot verkeersregelaar. Op de informatiebijeenkomst kan de bezoeker zich direct bij de commissie naar keuze inschrijven als vrijwilliger. Om het grootste nautische evenement van Noord-Nederland, van 29 juni tot en met 3 juli, in goede banen te leiden, heeft de organisatie zeker 500 vrijwilligers nodig. Inmiddels heeft DelfSail al meer dan 100 aanmeldingen van vrijwilligers via de website ontvangen. Aanmelden voor informatie-/werving bijeenkomst kan door een mail te sturen naar jet@delfsail.nl. De informatiebijeenkomst wordt geopend door Harm Post, de bestuursvoorzitter van DelfSail. Onder leiding van Cor Boots, directeur van DelfSail, presenteren de voorzitters van de verscheidene commissies de werkzaamheden binnen hun commissie. De volgende commissies zullen zich voorstellen; Varend Erfgoed, Social Affairs, Liaison, Scouting, Bemanning, Walfaciliteiten, Havenfaciliteiten en Publiek. Uiteraard is er voor de aanwezigen gelegenheid om vragen te stellen.    

Auteur

Bram Noordhuis